ONZE WINKEL


Sarneel-Dessous ligt in de Platielstaat in hartje centrum Maastricht. Dit charmante straatje ligt tussen het vrijthof en het knusse amorsplein in. Hier vindt u leuke mode winkels en gezellige cafés.


LOCATIE

In onze winkel, die gevestigd is in een mooi oud pand, hebben wij mooi basic ondergoed voor zowel heren als dames. U vindt onze zaak vlakbij het vrijthof in de Platielstraat. Deze straat loopt paralel aan de grote winkelstraat: de grote staat.

Komt u met de auto? Er zijn meerdere betaalde parkeergarages op loopafstand. De dichtsbijzijnde is Q-park Vrijthof, 24uur geopend maximaal €35 euro per dag). Neem uitgang platielstraat en dan is het nog maar 200 meter lopen naar Sarneel-Dessous. Ook kunt u gebruik maken van de P+R opties, hierbij parkeert u tegen gereduceerd tarief en reist u verder met het OV. Kijk voor meer parkeermogelijkheden op www.maastrichtbereikbaar.nl 

Komt u met de trein? Dan loopt u gemakkelijk vanuit het station alsmaar rechtdoor, de sintservaasbrug over, tot aan de Bijenkorf. Dan gaat u naar links en meteen de eerste straat in rechts (Achter het vleeshuis). Wederom alsmaar rechtdoorlopen en u komt vanzelf in de Platielstraat. Sarneel-Dessous is gevestigd aan de rechterkant op nummer 8. Kijk voor meer reisopties met het openbaar vervoer op www.9292ov.nl 


SERVICE
Graag helpen wij u zo goed mogelijk! Daarom bieden wij u speciale diensten aan:

  • Hebben wij niet genoeg op voorraad in de winkel? Dan sturen wij uw gewenste artikelen gratis naar u op binnen Nederland.
  • Spaar gemakkelijk voor korting met onze klantenkaart. Iedere euro is een punt waard. Bij 150 punten ontvangt u € 7.50 korting bij uw volgende aankoop.
  • Is het een cadeau? Wij zorgen ervoor dat uw cadeau leuk is om te geven met onze gratis inpakservice.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN
Bij ons kunt u contant betalen of per pintransactie. Ook accepteren wij Visa en Mastercard. 

 

CADEAUBON
Op zoek naar een leuk kado? Geef een Sarneel-Dessous cadeaubon. Deze bon kunt u opwaarderen met ieder gewenst bedrag en kan in meerdere keren besteed worden. Verkrijgbaar in dames- en herenvariant. De cadeaubon heeft een onbeperkte geldigheidsduur en wordt leuk voor u ingepakt. Succes verzekerd!

 

BUY LOCAL
Sarneel-Dessous is aangesloten bij Buy Local Maastricht, een initiatief van lokale ondernemers in de binnenstad. De handige uitklapbare plattegrond laat u alle leuke shopadresjes zien van Maastricht. Onmisbaar tijdens een dagje Maastricht! U kunt de kaart bij ons meenemen of let op de zwart/witte Buy Local stickers op de winkelruiten.