ONZE WINKEL


Sarneel-Dessous ligt in de Platielstaat in hartje centrum Maastricht. Dit charmante straatje ligt tussen het vrijthof en het knusse amorsplein in. Hier vindt u leuke mode winkels en gezellige cafés.


LOCATIE

In onze winkel, die gevestigd is in een mooi oud pand, hebben wij mooi basic ondergoed voor zowel heren als dames. U vindt onze zaak vlakbij het vrijthof in de Platielstraat. Deze straat loopt parallel aan de grote winkelstraat: de grote staat.

Komt u met de auto? Er zijn meerdere betaalde parkeergarages op loopafstand. De dichtsbijzijnde is Q-park Vrijthof, 24uur geopend maximaal €35 euro per dag). Neem uitgang platielstraat en dan is het nog maar 200 meter lopen naar Sarneel-Dessous. Ook kunt u gebruik maken van de P+R opties, hierbij parkeert u tegen gereduceerd tarief en reist u verder met het OV. Kijk voor meer parkeermogelijkheden op www.maastrichtbereikbaar.nl 

Komt u met de trein? Dan loopt u gemakkelijk vanuit het station alsmaar rechtdoor, de sintservaasbrug over, tot aan de Bijenkorf. Dan gaat u naar links en meteen de eerste straat in rechts (Achter het vleeshuis). Wederom alsmaar rechtdoorlopen en u komt vanzelf in de Platielstraat. Sarneel-Dessous is gevestigd aan de rechterkant op nummer 8. Kijk voor meer reisopties met het openbaar vervoer op www.9292ov.nl 


SERVICE
Graag helpen wij u zo goed mogelijk! Daarom bieden wij u speciale diensten aan:

  • Hebben wij niet genoeg op voorraad in de winkel? Dan sturen wij uw gewenste artikelen gratis naar u op binnen Nederland.
  • Spaar gemakkelijk voor korting met onze klantenkaart. Iedere euro is een punt waard. Bij 200 punten ontvangt u € 10 korting bij uw volgende aankoop. Aanmelden kan gemakkelijk online.
  • Is het een cadeau? Wij zorgen ervoor dat uw cadeau leuk is om te geven met onze gratis inpakservice.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN
Bij ons kunt u contant betalen of per pintransactie. Ook accepteren wij Visa en Mastercard. 

 

CADEAUBON
Op zoek naar een leuk kado? Geef een Sarneel-Dessous cadeaubon. Deze bon kunt u opwaarderen met ieder gewenst bedrag en kan in meerdere keren besteed worden. Verkrijgbaar in dames- en herenvariant. De cadeaubon heeft een onbeperkte geldigheidsduur en wordt leuk voor u ingepakt. Succes verzekerd!

 

BUY LOCAL
Sarneel-Dessous is aangesloten bij Buy Local Maastricht, een initiatief van lokale ondernemers in de binnenstad. Ook staan wij in de shopping gids. Dit leuke compacte boekje met dé winkeladresjes in Maastricht is gratis bij ons af te halen.